Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

Tájékoztatás

Magyarország Alaptörvénye XX. cikk (1) bekezdése rögzíti, hogy „Mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez”. Ahhoz, hogy e joggal élni lehessen, szükséges, hogy korunk egyik leggyakoribb betegsége, az érelmeszesedés tekintetében mindenki megfelelő információval rendelkezzen. Én az alábbiakban osztom meg az ezzel kapcsolatos szakmai álláspontomat.

Megfigyeléseink szerint az érelmeszesedés oka a koleszterin anyagcsere felborulása, amelyhez a vér anti-koleszterin antitest mennyiségének a csökkenése vezet. Álláspontom szerint immunizálással az antitest termelés fokozható, tehát immunizálással az érelmeszesedés gyógyítható.

Az immunizálási eljárásunkkal:

  1. A koleszterin anyagcsere helyreállítására törekszünk.
  2. A koleszterin anyagcserezavar egyénenként más és más szinten valósul meg.
  3. A fiziológiás koleszterin szintet az LDL/HDL hányados értéke jellemzi, ami 2 alatti, vagy 2 körüli érték.
  4. Immunizálás után az LDL-HDL hányados értékének a csökkenése jelezheti a koleszterin anyagcsere helyreállítását segítő hatást.
  5. A klinikai tünetek kedvező változása, a LABORATÓRIUMI LELETEKTŐL FÜGGETLENÜL is jelezheti a hatékonyságot (pl. megszűnik a fülzúgás, a férfi potenciája nő, a lelassult gondolkodás gyorsul, felnőttkori cukorbetegség csökken stb.).
  6. Előfordulhat, hogy az immunizálás következtében nem csökken a vér koleszterin szintje, sőt a „csökkentő gyógyszerek” elhagyása után emelkedhet is, ilyenkor a plakkok visszafejlődése és a közérzet javulása a meghatározó.
  7. A plakk csökkenés, a belőle felhasznált koleszterin következtében, több vegyület szubsztituálódik, ennek hatására, javulhat például a zsíremésztés, a nemi élet, stb.
  8. Az immunizálás hatására KIALAKULÓ KEDVEZŐ VÁLTOZÁS A SZERVEZET IMMUNOLÓGIAI VÁLASZKÉSZSÉGÉNEK FÜGGVÉNYE, AMELY EGYÉNILEG NAGYON ELTÉRŐ LEHET. Néhány hét és néhány hónap között váltakozhat.
  9. A kedvező hatások jelentkezését követően egyes gyógyszerek fogyasztása, vagy nagy mennyiségének a fogyasztása feleslegessé válhat.

Budapest, 2011. szeptember 02.

Szakmai információ: Dr. Horváth István
Tel: 06- 30- 301 74 24

Letöltések:

Tajekoztatas.doc
Tajekoztatas.docx
Tajekoztatas.odt
Tajekoztatas.pdf