Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

Nehéz egy mérgezettet úgy gyógyítani, hogy közben ő folyamatosan tovább mérgezi magát...

Dr. Papp L. György

1949. évi XX. Törvény A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA kimondta, hogy 70/d §(1) a Magyar Köztársaság területén élőknek joguk van a legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez.
Ma pedig: Magyarország Alaptörvénye XX. cikk (1) bekezdése rögzíti, hogy "Mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez".

Ahhoz, hogy e joggal élni lehessen, szükséges, hogy korunk egyik leggyakoribb betegsége, az érelmeszesedés tekintetében mindenki megfelelő információval rendelkezzen. Én az alábbiakban osztom meg az ezzel kapcsolatos szakmai álláspontomat.

Megfigyeléseink szerint az érelmeszesedés oka a koleszterin anyagcsere felborulása. Ehhez a vér anti-koleszterin antitest mennyiségének a csökkenése vezet. Immunizálással az antitest termelés fokozható, tehát immunizálással az érelmeszesedés gyógyítható.

Immunizálási eljárásunkkal:

 1. A koleszterin anyagcsere helyreállítására törekszünk.
 2. A koleszterin anyagcserezavar egyénenként más és más szinten valósul meg.
 3. A fiziológiás koleszterin szintet az LDL/HDL hányados értéke jellemzi, ami 2 alatti, vagy 2 körüli érték.
 4. Immunizálás után az LDL-HDL hányados értékének a csökkenése jelezheti a koleszterin anyagcsere helyreállítását segítő hatást.
 5. A klinikai tünetek kedvező változása, a LABORATÓRIUMI LELETEKTŐL FÜGGETLENÜL is jelezheti a hatékonyságot (pl. megszűnik a fülzúgás, a férfi potenciája nő, a lelassult gondolkodás gyorsul, felnőttkori cukorbetegség csökken stb.).
 6. Előfordulhat, hogy az immunizálás következtében nem csökken a vér koleszterin szintje, sőt a "csökkentő gyógyszerek" elhagyása után emelkedhet is, ilyenkor a plakkok visszafejlődése és a közérzet javulása a meghatározó.
 7. A plakk csökkenés, a belőle felhasznált koleszterin következtében, több vegyület szubsztituálódik, ennek hatására javulhat a zsíremésztés, a nemi élet stb.
 8. Az immunizálás hatására KIALAKULÓ KEDVEZŐ VÁLTOZÁS A SZERVEZET IMMUNOLÓGIAI VÁLASZKÉSZSÉGÉNEK FÜGGVÉNYE. EZ EGYÉNILEG NAGYON ELTÉRŐ LEHET. Néhány hét és néhány hónap között váltakozhat.
 9. A kedvező hatások jelentkezését követően egyes gyógyszerek fogyasztása, vagy nagy mennyiségének a fogyasztása feleslegessé válhat.
 10. A fenti információk és egyéb tájékoztatások ismeretében kijelentem, hogy saját és kizárólagos felelősségemre használni kívánom a J-H-t, az intravénás oltást.
 11. Kijelentem, tudomásom van róla, hogy a J-H vakcina használatáért kizárólagos jogi felelősséggel tartozom. A kutatás-fejlesztés anyagi hátterének biztosításához hozzájárulok. Egészségi állapotom alakulásáról az immunizációt végző kezelő orvosomat folyamatosan tájékoztatom.
Budapest, 2011. szeptember 2.
Szakmai információ: Dr. Horváth István
Tel: 06- 30- 301 74 24


A Horváth professzor úr által kifejlesztett koleszterin immunizációs kúra során illetve annak eredményeként számos - néha hihetetlennek tűnő - gyógyulást tapasztaltunk, de a pozitív változások kezdetének időpontja és annak mértéke előre nem ítélhető meg.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra a tényre, hogy jelenleg a hatóságok jóindulatúan, látszólag "szemet hunynak" kúránk vonatkozásában, de megértésüket kell kérnünk, ha netán ismét - hatalmi szóval - leállítanák!

Elgondolkoztató, hogy egyetlen gazdasági érdekcsoportnak sem áll érdekében, hogy Ön egészséges maradjon vagy visszanyerje az egészségét. A világ leghatalmasabb cégei milliárdokat keresnek azzal, hogy Ön azokat az élelmiszereket vásárolja, azokat a gyógyszereket szedi, amelyeket gyártanak és reklámoznak.

Dr.Ládi Szabolcs, KT.11 old.
Újra és újra bebizonyítják a rákbetegek, hogy tudnak a rákkal együtt élni, és csakis akkor győzhetik le azt, ha önmagukból kötetlen erő, motiváció és hit árad. A páciensek valóság-érzékelése és érzelmei befolyásolják az immunrendszert és az agy reakcióit. A páciens aktív részese a gyógyulási folyamatnak. A gyógyulás nem csak a kezelő személytől, hanem a pácienstől is függ. A kezelőorvosok, a rákkutatók csak különböző utakat mutatnak meg, amelyek a zsákutcából kivezetnek, és így részesei a gyógyulási folyamatnak.
DT

Ami a legfontosabb: csak gyógyszertől nem lehet véglegesen meggyógyulni. Ahhoz ÉLETMÓDVÁLTÁS szükséges! (A hit és lelkierő növelése, a stressz csökkentése, a helyes táplálkozás, gyógyító erejű növények fogyasztása, testmozgás stb.)

Az orvos legfőbb feladata, hogy a szervezet öngyógyító képességét segítse...
A táplálkozás egyik fő igazsága, hogy "a növényi alapú táplálékok fogyasztásának előnyei szerteágazóbbak és figyelemre méltóbbak, mint az orvostudományban alkalmazott bármely gyógyszeres kezelés..."
KT 41. old
...az állati eredetű fehérjék fogyasztása emeli a koleszterin szintet... A növényi táplálékok ezzel szemben egyáltalán nem tartalmaznak koleszterint, ugyanakkor többféle mechanizmussal is hozzájárulnak a szervezet által termelt koleszterin mennyiségének csökkentéséhez."
KT 103.old.
... a növényi fehérjék fogyasztása erőteljesebben csökkenti a koleszterinszintet, mint a zsír- vagy koleszterin-megszorítás önmagában.
KT 146. old.
... minél nagyobb egy adott országban a húsfogyasztás, az állatifehérje-bevitel és a cukorfogyasztás, illetve minél kevesebb gabonát fogyasztanak az emberek, annál gyakoribb a vastagbélrák előfordulása.
KT 199. old.

De talán foglalkozzunk a "tévhitekkel" a koleszterin vonatkozásában. Például avval, hogy koleszterin-mentesen kellene táplálkozni, illetve a koleszterin szintet gyógyszerekkel kell lenyomni.

A koleszterinről írja a tankönyv:
A tápcsatornából felszívódó és a szervezetben szintetizálódott koleszterin mennyisége között fordított arány van, vagyis egészséges szervezetben a tápcsatornából felszívódott koleszterin szabályozza a koleszterintermelés sebességét.
LG 27.old. - GF
Tehát a táplálék nem játszik alapvető szerepet.

A koleszterinről írja Lenkei Gábor:
A koleszterin létfontosságú alapanyag. A szervezet nagyon sok féle célra használja:

Ez azt jelenti, hogy szervezetünk RENDKÍVÜL FONTOS ALAPANYAGA a koleszterin.

Ebből következik a kérdés:

(LG 29. old.)

A Horváth professzor úr által megtalált "koleszterin antigenizációs kezelés" azt segíti elő, hogy MINDEN EGYES SEJTÜNK - és a hozzájuk tartozó szervek - jól működjenek, ne szenvedjenek hiányt FELHASZNÁLHATÓ koleszterinben!
... a vegetáriánusoknak is lehet "magas" koleszterinszintjük...

A "magas" ugyanis csupán a mai hivatalos felfogás szerint magasnak minősített értéket jelenti. Lehet, hogy a "magas" nem is magas? Lehet, hogy a "vega" (aki állati tápanyagot egyáltalán nem fogyaszt), aki egyáltalán nem eszik koleszterint, azért termel ennyit, mert a szervezetének pontosan ennyire van szüksége, és nem azért, mert elromlott valami odabent?
LG 31.old.
Annál is inkább, mivel az alacsony koleszterinszint egyáltalán nem jelent biztosítékot és védelmet az érelmeszesedéssel és következményeivel szemben. ... Ráadásul ezen betegségek beköszöntének valószínűsége alacsony koleszterinszint mellett sem kisebb, mint a magas koleszterinszinttel rendelkező embereknél.
LG 33.old.
...bátran ki merem jelenteni, hogy a létfontosságú alapanyagnak tekinthető koleszterin szintjének mesterséges, erőltetett csökkentése meglehetősen kockázatos dolog!
LG 35.old.
Az epeképződés és –kiválasztás a koleszterin szervezetből való eltávolításának fő útja. Az epe tekintélyes mennyiségben tartalmaz koleszterint.
GF
A koleszterinszint-csökkentő gyógyszerek - a piaci adatok szerint - a második helyen állnak a patikák forgalmában. Hatalmas bevételt jelent tehát a gyógyszergyártók számára, ha minél szélesebb körben forgalmazzák őket.)
LG 55.old.
2004-ben botrány tört ki az USA-ban. ..., mert a nemzeti koleszterin program irányelveit meghatározó bizottság leszállította az addig érvényben lévő "normális" koleszterinszintet, ezzel további 7 millió amerikai, aki előző napon még teljesen egészségesnek számított, máris "kezelendő beteggé" vált. (lejegyezte Szendi Gábor)
LG 56.old.

Mindemellett szükséges a teljes értékű táplálkozás.

A vitaminok, ásványanyagok és nyomelemek azok az alapvető tápanyagok, melyek nélkül szervezetünk, az egyes szervek egészséges működése elképzelhetetlen. Tanulmá­nyok hosszú sora mutatta ki, hogy az alapvető betegségek többsége ezen elemek hiánya vagy megbomlott egyensúlya miatt alakul ki, és ezért pótlásuk a gyógyulás útját jelenti.

Nem elég azonban, ha csupán egy-egy vitaminnal, ás­ványanyaggal vagy nyomelemmel jól ellátjuk szervezetün­ket, mert felszívódásuk és élettani hatásuk kifejtése más vita­minokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel is kapcso­latban van.

A szinergia, szinergizmus azt jelenti, hogy egyúttal más vitaminokra, ásványanyagokra is szükség van a teljes hatás kifejtéséhez.

Sajnos a termőföld "kilúgozottsága" miatt a gyümölcsök és zöldségek ma már nem tartalmaznak elégséges vitamint és nyomelemet. Ezeket ajánlatos élelmiszerkiegészítő tablettával pótolni, de sajnos a kereskedelemben találhatók jó része nem teljes értékű. Mi első sorban a CALIVITA készítményeket ajánljuk (Pl. a vércsoportfüggő VITAL multivitamin és ásványi-anyag készítményeket.)

Hivatkozások:

GF:
Guba Ferenc: Orvosi biokémiai tankönyv 1988.
HI:
Horváth István professzor úrtól kapott ismertető
DT:
Prof. Dr. Dávid Tamás – Segítség rák esetén
KT:
T.Colin Campbell és Thomas M. Campbell II. – KÍNA-Tanulmány, Park Kiadó 2012
LG:
Dr. Lenkei Gábor: Koleszterin, Orvosi dogmák és tévhitek 1. rész