Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

Kérdések és válaszok az immunizációs kúra kapcsán

- Milyen betegségek gyógyítására alkalmazható a kezelés?
Tekintettel arra, hogy a kezelés a sejtek szintjén normalizálja a működést, így a test legkülönbözőbb területein jöhetnek létre a kedvező változások.

- Ismétlése szükséges-e, vagy javasolt-e, és ha igen, akkor mikor?
Horváth professzor úr azt mondja, hogy egy éven belül nem kell ismételni, mert nem a beadott anyag gyógyít, hanem az általa kiváltott, felfokozott tevékenysége a plazma-sejteknek.

- Milyen hatás(oka)t észlelhetek magamon,és mikortól?
Ez előre nem jósolható meg, hiszen a páciensek reakciókészsége, életformája, betegségei és azok súlyossága nagyon különböző.

- Várható-e valami kellemetlenség, vagy mellékhatás a kezelés folyamán?
Sem elméletileg, sem a gyakorlatban nem képzelhető el káros mellékhatás.

- Csináltassak-e előtte, közben, utána valamilyen vizsgálatot? Ha igen, milyen(eke)t és mikor?
Mi nem ragaszkodunk előzetes vizsgálatokhoz, mert az esetleges eltérés nem akadálya a kezelésnek.

- Milyen vizsgálatok bizonyíthatják a szer hatásosságát?
Sok esetben, sok ezer esetben számoltak be jótékony hatásról, sokszor teljes gyógyulásról. Az esetek egy részéről video felvétel is készült.

- Elmondjam-e kezelőorvosomnak, hogy a kezelést elvégezték(vagy végzik) nálam?
Természetesen elmondhatja, de ezt a kezelési módszert nem oktatják az egyetemen. Sőt, sok olyan tévhit van „forgalomban”, ami más gondolatokon alapul - mint például az, hogy a tojás és zsíros étel az érelmeszesedést segíti. Ha az orvosa még a 10-20 évvel korábbi álláspontban gondolkodik, akkor lehet, hogy nem támogatja ezt a kezelést… Szerencsére egyre több orvos tapasztalja meg a kedvező hatást - ők már küldik a betegeket erre a kezelésre.

- Abbahagyjam-e a rendszeresen szedett gyógyszereimet?
Mi azt szeretnénk - a gyógyszer gyártók sajnálatára, hogy minél többeknél olyan mértékű javulás álljon be, hogy elhagyhassák a gyógyszereiket.

- Mikor hagyjam abba a vérnyomáscsökkentő/és/vagy cukorbetegségre szedett gyógyszereimet?
Tekintettel arra, hogy a javulás mértéke milyen fokú, mikor kezdődött és milyen ütemű - azt kell mondanunk, hogy mérje a vérnyomását vagy vércukor szintjét és a javulás mértékében hagyja el a gyógyszert.

- Mikor hagyjam abba a koleszterincsökkentésre javasolt gyógyszeremet?
A koleszterin szinte teljes egésze a szervezetben keletkezik (mintegy 95%) és az epével sok koleszterin távozhat is, mi úgy gondoljuk, hogy a szervezet ellen nem kell dolgoznunk. Egyébként is a koleszterin az egyik legfontosabb anyaga az élőlénynek. Az agy szárazanyag tartalmának jelentős része koleszterin, ez kulcs szerepet játszik az ideg ingerület terjedésében, ebből lesz napozás hatására a D vitamin, ez az „előanyaga” a nemi hormonoknak és az ásványi anyagcserét szabályozó hormonoknak, jelen van a sejtfalban és a „sejtek összeragasztásában” is fontos szerepet játszik.

- Milyen életmódot folytassak a kúra alatt?
Ez a kezelés nem igények életmód változtatást, de természetesen jó hatású, ha bárki is egészségesebb életet él.

- Szedjek-e kiegészítő szereket a kúra előtt, vagy alatt?
Nem szükségszerű, de tudnunk kell, hogy a túlhajszolt mezőgazdasági termelés „kilúgozza” a termőföldet, ezért lényegesen kevesebb ásványi anyagot tartalmaznak élelmiszereink manapság, mint 100-150 éve. A hiányt ajánlatos pótolni.

- Miért nem engedélyezték eddig hivatalosan a szer adását?
Számunkra nem világos az „engedély” kifejezés. Nagyon sok, évtizedek és évszázadok óta használt hatásos gyógyítás létezik, amelynek „nincs engedélye”. Ugyanakkor látjuk, hogy némelyik gyógyszerré nyilvánított és „engedélyezett” szernek milyen komoly mellékhatásai vannak. (mellesleg megjegyzendő, hogy a gyógyszer engedélyezése sok millió forintba kerül…)

- Lehet-e ebből nekem bajom?
A kezelésből mintegy 30,000 ember közül senkinek sem „lett baja”. Országgyűlési képviselők – törvényhozók, Európai Uniós képviselők, főügyészek főbírók, orvosok egyaránt nagy számban kérték a kezelést…

- Előfordulhat-e, hogy csak úgy beállít valami hivatalos "szerv" és leállítja a kezelést?
Már előfordult, amikor 2012 táján a rendőrség Horváth professzor úrnál házkutatást tartott…

- Miért van különbség a kúra időtartamának a kezelés eredményességére?
A hosszabb ideig tartó kezelés minden valószínűség szerint hosszabb hatású lesz…

- Igaz-e, hogy volt eset, amikor valaki a 9. injekció után infarktust kapott és meghalt?
Nincs tudomásunk róla, de sajnos elképzelhető, hogy a több évtized alatt kialakult betegséget másfél hónap alatt nem tudjuk megszüntetni. Ha valaki a 9. injekciót követően infarktust kapott az biztosan nem tulajdonítható a kezelésnek…

- Ajánlhatom-e ismerőseimnek, barátaimnak, rokonaimnak a kúrát?
A kezelésre jelentkezők túlnyomó része azért keres fel bennünket, mert családjuk vagy barátaik körében gyógyulások következtek be. Televíziós reklámok erről nincsenek, szórólap sincs.

- A Tolerinnel együtt, vagy anélkül kezdjem-e a kúrát?
A Tolerin „felturbózza” az immunrendszert, ezért várhatóan a kezelés hatásosságát fokozza. Mindennek ellenére inkább csak „reménytelen” eseteknél alkalmaztuk – sikerrel. Lehet, hogy eljön az idő, amikor minden esetben Tolerinnel kombináljuk a Horváth prof.-féle koleszterin immunizációs kezelést.