Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

A CITONORM+ kezelés rövidített ismertetése

Több mint 10 éven át dolgozhattam Dr. Horváth István professzorral együtt korunk pestise, az érszűkület, érelmeszesedés (és következményei: infarktus, stroke, végtag amputációk stb.) megelőzése és gyógyítása érdekében.
Az általa kifejlesztett J for H antikoleszterin antigénnel történő védőoltás gyakorlati alkalmazása területén nagy sikereket, egyben rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem össze.

Horváth professzort korunk Semmelweisének nevezhetjük, 2018-ban bekövetkezett halála nagy veszteség a magyar és az egyetemes egészségügy számára.

A hatóságok támadásainak kereszttüzében szükség volt a továbbfejlesztésre, ezért 2018 január 31 óta Citonorm+ néven folytatódik a megelőző-gyógyító munka.

Egy esztendeje kezdtük a CitonormPlusz kezelés használatát. Eddig mintegy 1200, azaz ezerkétszáz ember vetette alá magát a kúrának – minden komplikáció, probléma nélkül! Kockázata, mellékhatása nincs!

A továbbfejlesztés lényege abban áll, hogy fokozni lehetett a hatékonyságot, és egyszerűsíteni a kivitelezési eljárást, kiküszöbölve a gáncsoskodások többségét.

A gyógyulásban elért eredményeink az elvárásoknak megfelelőek. A sejtműködés normalizálása sok panasz enyhülését, megszűnését eredményezte, melyek közül az alábbiak voltak eddig a legjellemzőbbek:

A Citonorm+ alkalmazása során a gyógyulásban elért eredményeink az elvárásokon gyakran túltesznek, egyes esetekben azonban alul múlják azt. Ez is alátámasztja, hogy a védőoltás hatása egyéni egészségi, különösen immunrendszeri állapottól és érzékenységtől függő!

A gyógyszeriparban használatos árképzés szerint egy ilyen kezelés árának jóval ötszázezer (500.000) forint felett kellene lennie, de a Szent Hippokratész Egyházi Gyógyító Rend támogatásának köszönhetően az ára ennek az összegnek a töredéke!

A kezelés kialakulásának története a következő:

A Horváth féle vakcina hatásmechanizmusának eredményességét fokozni lehetett több összetevő kombinációjával, melyek közül különösen kiemelendő a Dr. Bertók Lóránd professzor által kifejlesztett Tolerin hatása, amely nagymértékben növeli a szervezet ellenálló képességét, un. immunitását.

Ez azért lényeges, mert lefárasztott immunrendszerű szervezetben semmilyen védőoltás nem tud hatékonyan védettséget kialakítani. Márpedig a hozzánk forduló betegek legnagyobb része sajnos a rengeteg gyógyszer és egyéb kemikáliák és negatív behatások miatt alulműködő immunitás mellett jelentkeztek kezelésre.

A kialakított új metódussal hatékonyabbak tudunk lenni. Ezért nem zárkózunk el a Citonorm+ kezelés-védőoltás alkalmazásakor egyéb, alternatív immunerősítő anyagok használatától. Ezt érdemes a védőoltást adóval személyesen megbeszélni.

Ezért alternatív megoldást alakítottam ki (lehetőleg olyat, amibe a - bennünket alaptalanul üldöző - hatóságok nem tudnak belekötni).

Hangsúlyoznom kell, hogy nem homeopátiás kezelést alkalmazunk, de azzal sok elméleti és gyakorlati párhuzamosságot mutat a CitonormPlus gyógyítás!

Természetesen a gyógyszer-kölcsönhatásokban rejlő gyógyító erő fokozódás is megemlítendő. (Az orvos és gyógyszerész tudományoknak e területét, sajnos, nem tanulmányozzák eléggé…)

Az is jól ismert, hogy egyes gyógyszergyárak azonos hatóanyagú termékeiről kiderül, hogy hatáserősségük óriási mértékben eltér egymástól.
(Az egyik jól gyógyítja a betegséget, míg a másik alig.)
Ezért nem ajánljuk, hogy a CitonormPlus kezelés céljára összeállított ampullák bármelyikét más gyártmányúra cserélje ki – ha például eltört-, inkább jöjjön hozzánk és kérjen másik „eredetit”. (Különösen igaz ez az INFOSOLra, a piros ponttal ellátott ampullára!)

...

A hordozóanyag natúr képe

...

Horváth professzor

...

és ugyanannak az anyagnak a képe az információ felvétele után

(A felvételt egy svájci, speciálisan felszerelt intézményben készítették 2018 júniusában.)

Maga a Citonorm+ védőoltás kezelés öt intravénás injekcióból áll (mely azonban izomba is beadható).
Az első három injekciót lehetőleg 2 héten belül célszerű megkapni.
A 4. és 5. injekciók már „emlékeztető” jellegűek, tehát ráér 1-1 hónap várakozás után beadni, de egyéni esetekben nyugodtan el lehet ettől térni, az tehát korábban, és később is lehetséges.

A hozzánk forduló betegek legnagyobb része sajnos a rengeteg gyógyszer és egyéb kemikáliák és negatív behatások miatt alulműködő immunitás mellett jelentkeztek kezelésre. A kialakított új metódussal hatékonyabbak tudunk lenni. Ezért nem zárkózunk el a Citonorm+ kezelés-védőoltás alkalmazásakor egyéb, alternatív immunerősítő anyagok használatától. Ezt érdemes a védőoltást adóval személyesen megbeszélni.

Ellenjavallata nincs, gyermekkortól az aggkorig adható.

A kezelésekre felhasznált szerek „engedélyezett”, legális szerek. Mellékhatása, az egészségre káros hatása nem lehet és nincs is a kezelésnek! Váljon egészségükre!

(Megjegyzés: Rendelőnkben lehetőségünk van a szív- és érrendszer általános állapotának felmérésére is Arteriográf készülékkel.)

Budapest, 2019 január 31.

Dr. Papp Lehel György
Sebész, balesetsebész, ortopéd és plasztikai sebész szakorvos

(Alternativ elnevezések: Citonorm+, CitonormPlusz, CitonormPlus, C+ - az eddigi, nemzetközi viszonylatban kialakult elnevezéshasználat alapján.)

Megjegyzés: Ez egy nagyon rövid összefoglaló! Van egy részletes ismertető is! Az alábbiakban olvasható.