Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

A CITONORM+ kezelés ismertetése

Előzmények

Dr. PAPP Lehel György
Sebész, balesetsebész, ortopéd és plasztikai sebész szakorvos
A Nemzetközi FEMERAID Orvosi Kutató Egységének igazgatója,
A Magisztrátus Orvosi és Egészség-megőrzési Tanácsának főtitkára

Horváth István professzor úrral, aki a „koleszterin antigenizáció” feltalálásával az utóbbi tíz évben 40.000 embert segített a gyógyulásban.

Hosszú évek során át gyógyítottam a „Horváth-féle koleszterin antigenizáció”-val (amit egyik nagytekintélyű páciensünk így jellemzett: “Érelmeszesedés kezelése kiváló eredménnyel. Agyi, szív, végtagok vérkeringésének helyreállítása.”) A Bertók professzor által kifejlesztett Tolerin hatásával is sokat foglalkoztam (ami a szervezet védekező képességét növeli meg óriási mértékben).

Súlyos esetekben a két kezelés (általam bevezetett) kombinációja adott hihetetlenül jó eredményeket.

Sebész szakorvosként gyakran találkoztam az érszűkület miatt szükségessé váló alsóvégtag amputációkkal, melyek fájdalmas élményt jelentenek az orvos számára is. Amikor egy élő ember lábának levágására kényszerülünk és a viasszerű, nem vérző szövetek átvágása, sokszor a csont átfűrészelése után ott marad az orvos kezében az élettelen láb, az egy szörnyű érzés.

Annál inkább óriási eredménynek tartottam, amikor - nem egyszer már néhány elhalt lábujj eltávolítását követően - sikerült ezzel a kombinált kezeléssel megmenteni a páciens lábát szinte hihetetlen módon.

2017 decemberének közepén kiderült, hogy Horváth professzor antigénjéhez a továbbiakban nem lehet hozzájutni. (A professzor úr május 6-án meg is halt...)
Súlyos lelkiismereti problémát jelentett számomra, hogy a rászorulóktól ezt a lehetőséget megvonták!
Ennek okát senki sem tudta (Horváth professzor családján kívül), de nagyon kevés valószínűségét láttam annak, hogy a „koleszterin antigenizációs kezelések” valamikor a jövőben folytatódhatnak.

Ezért alternatív megoldást kerestem (lehetőleg olyat, amibe a - bennünket alaptalanul üldöző - hatóságok nem tudnak belekötni).
Meglehetősen nehéz feladat volt, hiszen néhány héttel azelőtt, a már a közel kétszáz éve használatos homeopátiás szereket is megpróbálták a hatóságok visszaszorítani. (Azért, mert eltántorítja a betegeket a bizonyítékalapú orvoslás igénybe vételétől, magyarán attól, hogy gyógyszereket szedjenek.)
Hangsúlyoznom kell, hogy nem homeopátiás kezelést alkalmazunk, de azzal sok elméleti és gyakorlati párhuzamosságot mutatat a CitonormPlus (CitonormPlus, Citonorm+) kezelés!

Megjegyzendő, hogy bizonyos körülmények között, a vízmolekulák ultra kicsi hatszögletű formába rendeződnek egy gyűrű körül, és felveszik a „kvantum-alagút” állapotot. Ez a jelenség túlmutat az eddig ismert folyékony, szilárd vagy gáznemű halmazállapotokon, ilyenkor a víz egészen másképp viselkedik, mint ahogy megszoktuk, hiszen kvantum mozgásra is képes. (Ebben az állapotban például a vízrészecskék áthatolnak szilárd falakon, ami a klasszikus fizika szabályai szerint teljesen lehetetlen.) Részint ennek köszönhetőek a kezelésünkkel elérhető jó eredmények.

Természetesen a gyógyszer-kölcsönhatásokban rejlő gyógyító erő fokozódás is megemlítendő. (Az orvos és gyógyszerész tudományoknak e területét nem ismerik eléggé…)


Orvosi rendelőm Budapest II. kerületében.

Az is jól ismert, hogy egyes gyógyszergyárak azonos hatóanyagú termékeiről kiderül, hogy hatáserősségük óriási mértékben eltér egymástól. (Az egyik jól gyógyítja a betegséget, míg a másik alig.)
…Nem biztos, hogy jó párhuzamot vonni a magyar kormány –közelmúltban történt- felháborodott tiltakozása és a „multik” Magyarországon forgalmazott termékeinek gyenge minősége között. (Egy rokonunk még a mosóport is Németországból hozza hivatalos utjai alkalmával, mert felesége szerint annak tisztító és színmegőrző hatása sokkal jobb!)

Ezért nem ajánljuk, hogy a CitonormPlus kezelés céljára összeállított ampullák bármelyikét más gyártmányúra cserélje ki –mert például eltört-, inkább jöjjön hozzánk és kérjen másik „eredetit”. (Különösen igaz ez az INFOSOLra, a piros ponttal ellátott ampullára!)

A „citonorm plusz” kezelés elvi alapjai

A homeopátiás szerek működése

A homeopátiás szerek alkalmazói szerint a potenciálás (a hatásfokozás) szakaszos hígítással és az egyes hígítások közötti dinamizálással (pl. dörzsölés, rázás, áramoltatás) történik. Állításuk szerint ezzel megszüntethetők a szer toxikus (mérgező) hatásai, míg a vivőanyag (többnyire víz, alkohol vagy cukor) átveszi a szer bizonyos tulajdonságait.
A végtermék gyakran annyira híg, hogy vegyileg megkülönböztethetetlen a tiszta vivőanyagtól.

[Kétségtelen, hogy a homeopátia alkalmazói (hívei?) sohasem állították, hogy a homeopátiás hatásmechanizmus során, molekuláris szinten történne az ún. „homeopátiás hatás” zöme, ill. lényege…]

A homeopátiás szer feladata az öngyógyító folyamatok beindítása, segítése.
A homeopátia holisztikus gyógymód, szándéka szerint nem csak a betegséget, hanem az egész embert gyógyítja. Főbb ágai a klasszikus, a klinikai és a komplex homeopátia.

A homeopaták egy része hagyományos orvosi képzettséggel is rendelkezik (egyes országokban, így például Magyarországon, ez törvényileg is kötelező).
Egyes szakterületeken homeopátiában nem képzett orvosok, illetve képzett egészségügyi dolgozók is használnak homeopátiás készítményeket (pl. szülészet, sportorvoslás).

(A homeopátiát Samuel Hahnemann (1755–1843) német orvos, kémikus alkotta meg 1790 és 1843 között. Magyarországon az 1820-as évekre vált ismertté a homeopátia.)

Ismételten hangsúlyoznom kell, hogy mi nem homeopátiás kezelést alkalmazunk, de azzal sok elméleti és gyakorlati párhuzamosságot mutatat a CitonormPlusz kezelés!
(Megjegyzendő például, hogy a CitonormPlus oltóanyag előállítása során nem alkalmazzuk a homeopátiás szereknél szokásos sorozatos hígítást sem…)

A szerek rezgés-információinak fontossága

A homeopátiás gyógymód szemlélete (és több keleti gyógyító teória) szerint az összes életműködést az életerő irányítja, és az ember addig egészséges, amíg az életerő egyensúlyban van. A kóros tünetek a belső zavar jelei, amiket nem szabad allopátiás (a szokásos, gyógyszertárban kapható) gyógyszerekkel elnyomni. Az adott tünettel szemben fel kell erősíteni a szervezetet, amely általában tudja, hogy mi a teendője.
A homeopátiás gyógymód engedi a folyamatot lejátszódni, azt nem akasztja meg.
A homeopátia hatásmechanizmusának kutatása során a vizsgálatok eredményei rezgés jellegű hatásra utalnak.
A homeopátiás szerek hatására az oldatok rezonancia- frekvenciája specifikusan és tartósan megváltozik: a víz, mint folyadékkristály emlékezik.

A homeopátiás szerek saját frekvencia-spektrumai információként tárolódnak a folyadék-kristály szerkezetben, majd a terápia során rezonanciába lépnek a beteg sejtek, szövetek, szervek, illetve az egész szervezet saját frekvenciájával.

A homeopátia informatikai úton gyógyít, feltárja a természetben előforduló anyagok rezonanciákban kifejeződő gyógyerejét. Ezért hatékonyak a homeopátiás szerek, miközben kémiai hatóanyag (s így káros mellékhatás!) alig, vagy egyáltalán nincs bennük.

A hatóanyag információja, ami a gyógyító hatásért felelős, egy teljesen transzcendens (és elidegeníthetetlen) tulajdonsága az atomoknak (amiket az időfizikusok nemrég átkereszteltek társulatoknak). Lényegében az információ adott részecskék adott térbeli alakzatban való elhelyezkedését jelenti.
Ez, mint valami lenyomat, rárakódik a hordozóra a hígításkor.
Ott (a hordozó térbeli szerkezetén) rögzül, beleíródik abba, tartósan deformálva annak szubatomi struktúráját, mint ahogy a gyurmába nyomott kulcs formája is megőrződik normál körülmények között. Így lehet pl. a tiszta vízből információsan kezelt víz, azaz akár homeopátiás gyógyszer.
(Horváth professzor antigénjében is csak bizonyos térbeli szerkezetű koleszterin molekulák kaptak helyet. Ezek voltak a „gyógyhatású izomérek”.)

...

A hordozóanyag natúr képe

...

Horváth professzor

...

és ugyanannak az anyagnak a képe az információ felvétele után

...

Az koleszterin antigén információjával rendelkező központi rész kinagyított képe.
(Jól látható a jóval strukturáltabb, részletgazdagabb kifejeződés.)

(A felvételt egy svájci, speciálisan felszerelt intézményben készítették 2018 júniusában.)

Jól tudjuk, hogy az élő szervezeteket alkotó fehérjék tulajdonságai a térbeli alakjuktól is függenek, nem csupán az alkotó atomok típusától, számától és a köztük lévő kötésektől. Az enzimek csak bizonyos térbeli formációt fölvéve működőképesek az élőlényben.
Az emberi szervezet az idegen anyagokat nem csak az általuk okozott káros kémiai reakciók, hanem térbeli formájuk alapján is azonosítja.

A saját sejteknek például van azonosító kulcsuk, amivel jelzik az immunrendszernek, hogy ők ide tartoznak. Ez a kulcs egy speciális formájú molekulacsoport, a kulcs a zárba.

Akinek nincs kulcsa, az ellenség. Mivel a víz viszonylag kisméretű molekula, készíthető belőle olyan klaszter szerkezet (cseppszerűen együtt maradó molekulacsoport), ami az immunrendszer számára rossz (vagy jó) kulcsként fog mutatkozni.

Az "in-formáció" kifejezés szó szerinti jelentése: "alakzat-ban".


Kinevezés a Nemzetközi FEMERAID Orvosi Kutató Egységének igazgatói és
a Magisztrátus Orvosi és Egészség-megőrzési Tanácsának főtitkári posztjára.

A víz rezgés-információinak fontossága és megjelenítése

Masaru Emoto (1943 – 2014)

Masaru Emoto, egy japán tudós kimutatta, hogy a víz sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényeinek. Más anyagokkal ellentétben nem úgy viselkedik, ahogyan viselkednie kellene, például -75 fok helyett (ahol molekulasúlya miatt kellene) csak +100 fokon forr fel, és 0 fokon fagy meg, holott a periódusos rendszer szerint -120 foknál kellene fagynia.
A víz fagyáskor kitágul, és könnyebb lesz, ahelyett, hogy szabályosan összehúzódna, és nehezebbé válna.

Mindezeket a szabálytalanságokat a tudomány máig nem tudta megmagyarázni. Ugyanakkor éppen ezeknek a szabálytalanságoknak köszönhető, hogy élet létezik a földön. Mert ha a víz úgy viselkedne, ahogyan tisztán logikai szempontból viselkednie kellene, akkor földünk lakatlan, puszta sivatag volna, mindenféle szerves élet nélkül.
A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, amelyekkel érintkezésbe kerül.

Nincs a világon két teljesen egyforma hópehely, mindegyik egyedi, egyéni, de mindenképpen szabályos hatszög alakú kristály.
Úgy néz ki, mintha valamennyi vízcsepp önálló individuum volna, egyfajta személyiség megváltozhatatlan karakterrel. Ha egy hópelyhet felolvasztunk, majd újra megfagyasztunk, hajszálpontosan ugyanazt a mintát képzi, mint korábban.

Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Emoto azonban új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét. Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Eljárásának a segítségével az anyagi, és nem anyagi jelenségek - gondolatok, szavak, zene, globális események - vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető.

Dr. Masauru Emoto az alternatív gyógytudományok japán doktora "láthatóvá tette a láthatatlant" - olyan elgondolkodtató tanulmányt mutatott be, aminek során lefotózta a vízkristályokat különböző körülmények között…
Láttatta a különböző információk hatására kialakult változásokat. (Magyarul „A víz gyógyító ereje” című könyvben olvashatunk róla.)


Az államfő elismerését fejezte ki munkámért.

A „citonorm plusz” kezelés lényege

Mint korábban arra rámutattunk: A (homeopátiás) szer feladata az öngyógyító folyamatok beindítása, segítése.
A Horváth-féle koleszterin antigenizáció és a Bertók-féle Tolerin egyaránt a szervezet egészére hat. (Feltételezzük, hogy a jövőben az orvostudomány abba az irányba mozdul el, hogy ne szerveket és tüneteket „gyógyítson”, hanem a szervezet egészét „hangolja át” és a helytelen működést normalizálja a szervezet maga.)
Ennek érdekében fejlesztettük ki és állítottuk össze a Citonorm Plusz kezelést, amely a Horváth-féle koleszterin antigenizáció és a Bertók-féle Tolerin kedvező hatásait foglalja magában olyan elismert vitaminokkal kombinálva, melyek megkönnyítik a szervezet helyreállító, öngyógyító tevékenységét.

2018.07.22-én megkapta a Citonorm+ kezelés az egészségvédő muszlim törvény viszonylatában a megfelelés tanúsítványát. (Ennek a törvénynek egyes aspektusai ugyanis az idők folyamán vesztettek értékükből és nem is minden esetben a mi éghajlatunkra és szokásainkra jellemző egészségügyi veszélyeket voltak hívatottak kiküszöbölni.)

Azonban meg kell jegyeznünk, hogy az egyre többet megengedő élelmiszer és gyógyszer engedélyező rendszerünkhöz képest a muszlim szigor inkább garancia arra, hogy az egészséget nem károsítja! (Nem úgy, mint az energia italok, élelmiszer tartósítók, ízfokozók stb. – „E”-számos káros vegyület-, illetve egyes gyógyszerek, melyeknek időről-időre -káros hatásaik kiderülésekor- akár a kereskedelemből való kivonása is bekövetkezhet!).

A felhasznált, információt tartalmazó összetevőket német gyógyszergyárak állítják elő számunkra. (… és így minden „engedélyezett” és szabályos).

Mellékhatása, az egészségre káros behatása nem lehet a kezelésnek!
Ellenjavallata nincs!

Egészségükre!

Dr. Papp Lehel György
Sebész, balesetsebész, ortopéd és plasztikai sebész szakorvos

Fontosnak tartjuk mindvégig hangsúlyozni, hogy a kezeléssel a rászorulók „kapnak még egy esélyt”.
A kúra akkor lesz igazán hatásos és jó eredménye akkor marad meg hosszú évekig, ha az életmódjukat is megpróbálják egészségesebbé tenni (pl. az eddigi napi három doboz cigarettáról –legalább- egy dobozra térnek át…)

„Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.”

Hippokratész

További információk:

Előljáróban ismételten hangsúlyoznom kell, hogy nem homeopátiás kezelést alkalmazunk, de azzal sok elméleti és gyakorlati párhuzamosságot mutat a CitonormPlus kezelés!

Honnan ered a „Citonorm Plusz” kezelés elnevezése

A „cito” sok orvosi kifejezésben van jelen és szóösszetételek előtagjaként az utótagnak a sejtekkel való kapcsolatát jelöli; sejt- (pl.: citológia, citoplazma stb.). A „norm” pedig a „normális” szót idézi. Az összetétel arra utal, hogy a normális sejtműködést kívánjuk helyreállítani.
A „+, illetve plusz, angolosan Plus” kiegészítés jelentése „... és ennél is sokkal több”.

A Horváth-féle koleszterin antigenizáció és a Bertók féle Tolerin hatásai

A Horváth-féle koleszterin antigenizáció a sejtműködés normalizálására törekszik azáltal, hogy egy sztérikus koleszterin izomér beadásával ingerli a vérben lévő plazma-sejteket, azok pedig fokozzák a koleszterin ellenanyag termelését, ami befedi a „rossz” koleszterin felületét és azt felhasználhatóvá téve hozzájárul a szervezet sejtjeinek a koleszterin igénye kielégítéséhez.

(A hibásan keltett közvélekedés ellenére a koleszterin a szervezet számára elengedhetetlenül fontos anyag! Szerepet játszik a sejtek felépítésében, összeköttetésében, a nemi és ásványi anyagcserét szabályozó hormonok létrehozásában csakúgy, mint a D vitamin és az epe létrejöttében stb. Ezért a szervezet sejtjeinek működéséhez elengedhetetlenül szükséges.)
A kezelés hatására - egyebek között - az érelmeszesedés csökken, ezért a szervek vérellátása javul és azok működése normalizálódik.
(Az érszűkületek megszűnnek, szívműtétek válnak elkerülhetővé, az alsó végtagok amputációja felesleges lesz, cukorbetegek gyógyulnak meg, az elbutulás folyamata megállítható és visszafordítható stb., stb. – feltéve, hogy a kezelés nem túl későn veszi kezdetét.)

A Bertók féle Tolerin egy bélbaktérium tulajdonságait hordozó anyag, amely a szervezet számára a legnagyobb fenyegetettséget jelenti. Ha a hasüregbe kijut, ott viharos gyorsasággal szaporodik és megöli a szervezetet, amely a védekezésben „nem tud lépést tartani” a kórokozó szaporodásával.
Azonban, ha „időben figyelmeztetést kap a szervezet”, akkor a „legmagasabb készültségi fokozatot rendeli el” és nem kerül sor a gyógyíthatatlan szepszisre, mert felkészülten várja és veri vissza a támadást…

Tapasztalataink szerint a Tolerin adása az immunrendszer fokozott reakciókészségét idézi elő ami a koleszterin antigenizáció hatásának fokozódásával jár. (Súlyos esetekben csodákra képes…)

A citonorm plusz kezelés vitaminszerű anyagokat is tartalmaz

melyek a szív és érrendszeri, csakúgy, mint a gyomor és bélrendszeri tüneteket megszüntetik, valamint az idegrendszeri állapoton is sokat javítanak.
A szervezet összes molekulájának, sejtjének létrehozását segítik ezek a vitaminok, melyeket vitamin-ásványianyag komplex szedése hasznosan egészít ki, mert élelmiszereink –sajnálatos módon- nem tartalmaznak annyi ásványi anyagot, mint korábban...

Citonorm+ beadási protokollja (szabályai)

Egy „Citonorm plusz” kúra 5 intravénás injekcióból áll – az első két hétben elosztva 3 injekciót kap a páciens. Ezt követően egy hónappal, majd azután egy hónappal még egy-egy emlékeztető oltás esedékes. Javulást okozó hatása egy évig észlelhető és utána a megjavult állapot – megfelelő egészségbarát életmód esetén 6-7 évig tart.
A továbbiakban két évenként (de az életmód függvényében akár sűrűbben is) egy emlékeztető injekció beadása ajánlatos az elért kedvező eredmény fenntartása érdekében.

A biztonsági (sugárzás ellen leárnyékolt) tasakban 3 féle ampulla található. Alkalmanként mindegyik fajtából egyet kell felszívni és az így összekeveredő komponenseket vénásan, esetleg izomba kell beadni.
Először a jobb oldali (piros pettyel ellátott) INFOSOL ampulla tartalmát szívjuk fel, majd a fehér papírral borított („B1”) ampulla teljes tartalmát és végül a papír nélküli (barna) ampulla tartalmát szívjuk hozzá az előző kettőhöz.
A barna ampulla teljes tartalmának felhasználása nem kötelező! Ha 5+1 ml-es fecskendőbe szívjuk, akkor kb. 1 ml elég.


Opcionálisan (Nem kötelezően):
Az első injekciót megelőzően, majd az ötödik injekció előtt laboratóriumi vizsgálat végezhető, de ez nem feltétlen követelménye a kúra elvégzésének: [vércukor, májkör, nekroenzimek, vesefunkció (carb.N., creat. húgysav) valamint Na, K, Cl, Mg, Fe, teljes vaskötő (TVK, LVK)].

Azonban a célunk nem a laboratóriumi értékek beállítása!!
Mi arra törekszünk, hogy a tünetek elmúljanak, és az egészség álljon helyre!

A „Citonorm Plusz” kezelés gyorsított végrehajtására is van mód, 2 vagy 3 hét alatt is beadható az 5 injekció. (Mi azonban a 2 hónapos kúrát előnyben részesítjük, mert annak jótékony hatása kifejezettebb és hosszabb időtartamú.)

Ha valakinek nagyon rossz a vénája, izomba is adható...

A kezelés előtti napon és a kezelés napján bőséges folyadékbevitel ajánlott!

A Citonorm+ kezelés kockázata és ellenjavallatai

Véleményünk és tapasztalataink szerint a kezelésnek nincs és nem is lehet kockázata. (Kizárólag gyógyszerészetileg elfogadott, kontrollált és „engedélyezett” körülmények között gyártott anyagokat tartalmaz.)
A „Citonorm plusz” kezeléskor nincs szükség vérvételre (a Horváth-féle kezeléssel ellentétben).

Ellenjavallata nincs, gyermekkortól az aggkorig adható.

Igény szerint gyakrabban (pl. évente) is megismételhető - akár egy teljes kúra is.

Citonorm+ kezelés várható eredményei

Tekintettel arra, hogy nem egy szervre irányul a kezelés, nem csak egy betegség esetén okoz javulást – nagyon változó időtartam és javulási sebesség várható.
(Megjegyzendő, hogy a kezelés az „öngyógyítás mechanizmusát indítja be a szervezetben”, tehát a kúrát követően akár egy évig is várható további javulás.)

Normalizálja a sejtek működését. (A „túlműködést” csökkenti, az „alulműködést” javítja…)
Jellemző tapasztalat, hogy az alváshiánnyal rendelkező emberek arról számolnak be, hogy jól és hosszabb ideig alszanak. Ezzel szemben mások jól alszanak és korábban kelnek. Mindkét csoport megemlíti, hogy kipihenten ébrednek!
Ugyancsak jó példa a pajzsmirigy alul- vagy fölülműködése, kezelésünk hatására mindkét esetben tapasztaltunk gyógyulást!

Gyógyul, vagy panasza enyhül a következő esetekben:

 1. Az alvás kiegyensúlyozottabbá és pihentetőbbé válik.
 2. Közérzete, erőnléte javul.
 3. Gyomor-bélrendszer emésztési panaszai megszűnnek.
 4. Vérnyomása normalizálódik, gyógyszerét elhagyja.
 5. Hajhullás megszűnik, hajnövekedés fokozódik, a szőrzet sötétedik.
 6. Az agyműködés javul. („Mintha a számítógépet újra programoznák.”)
 7. Fülzúgás (tinnitus) megszűnik.
 8. Nyaki artéria, a carotis szűkülete csökken, megszűnik.
 9. A koszorúér szűkülete, az angina pectoris csökken.
 10. A cukorbetegség foka csökken, megszűnik.
 11. A járástávolság nő (alsóvégtag érelmeszesedés esetén).
 12. Az Alzheimer, Parkinzon kór tünetei is csökkennek... stb. stb.
  Tekintettel arra, hogy a kezelés a sejtműködést normalizálja, bárhol tapasztalhatunk javulást.

Megjegyzések és várható fejlemények a jövőben

A hozzánk forduló betegek legnagyobb része sajnos a rengeteg gyógyszer és egyéb kemikáliák és negatív behatások miatt alulműködő immunitás mellett jelentkeztek kezelésre. A kialakított új metódussal hatékonyabbak tudunk lenni. Ezért nem zárkózunk el a Citonorm+ kezelés-védőoltás alkalmazásakor egyéb, alternatív immunerősítő anyagok használatától. Ezt érdemes a védőoltást adóval személyesen megbeszélni.

A kezelést megelőzően bőséges folyadékbevitel ajánlott!, de étrendi megkötések nincsenek.

Az injekciók beadását követően nincs rosszullét, látászavar, fejfájás, szédülés – a napi tevékenységben nincs változás (úgy szervezheti a napját, mintha nem is jött volna a kezelésre.)

A Citonorm+ kezelés sok év tapasztalatán alapul, de valójában egy új metódus. Ennek megfelelően nincs kizárva, hogy némileg változik a jövőben - a további tapasztalatok alapján, igyekszünk további fejlesztésekkel, változtatásokkal még hatásosabbá tenni a folyamatot.

Az információ-sérülés veszélyét megszüntető fejlesztéseinknek köszönhetően mára szállíthatóvá vált a Citonorm Plusz legfontosabb komponense az INFOSOL is.

Törekszünk arra, hogy az egész országban, minden településen elérhető legyen a kezelés. A nagy érdeklődésre való tekintettel szeretnénk az egész világ számára is hozzáférhetővé tenni. (Jelenleg rendelőnket a világ minden tájáról felkeresik a rászorulók.

Csak néhány példát említve: nagyon sokan Kínából, Szlovákiából, Erdélyből, Ausztriából, Németországból, az USA-ból, Kanadából, Ausztráliából, Dél-Amerikából stb. jöttek kezelésre.) Erre, valamint a széleskörű ismertetésre azonban még egy-két évet várni kell…

A felkérés-kinevezés

A további fejlesztések érdekében végzett kutatásoknak újabb lendületet adhat az a tény, hogy Papp dr.-t egy vezető kínai Guangdong-i intézet tudományos konzultánsi együttműködésre kérte fel és várhatóan 2019-ben -a tudományos együttműködésre ezen a területen is- írásos megállapodás születik.

Néhány szót kell még a biorezonancia-kezelésről is ejteni: Ez egy olyan energetikai (engedéllyel bíró!!) terápia, melynek során a kezelésben az emberi test elektromágneses rezgéseit hasznosítják.
Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, ill. kioltás jelenségein alapul.
Ennek során a kóros, diszharmonikus frekvenciákat a szervezetből elvezetik, ugyanakkor a meggyengült egészséges rezgéseket felerősítik. Amennyiben ismerjük egy, a szervezetben jelenlévő káros anyag pontos rezgésmintáját, akkor ezen rezgésminta inverz és felerősített formájával az eltávolítandó anyag kötéseiből felszabadítható, és a szervezetből kiüríthető.
(A beteg szervezetében a kóros jelek interferencia következtében előbb gyengülnek, majd kioltódnak, míg az élettaniak erősödnek, minek eredményeképpen a szervezet a továbbiakban már akadálytalanul képes normális önszabályozásra, öngyógyításra.)

A kezelésekre felhasznált szerek „engedélyezett”, legális szerek. A Szent Hippokratész Egyházi Gyógyító Rend pénzbeli és erkölcsi támogatásának köszönhető, hogy a kezelés a rászorulóknak a rendelkezésére áll. (Megköszönjük, ha adományaikkal támogatják!, ugyanis egy fillér állami támogatást nem kapván az egyház tagjai saját kis összeadott pénzükből működtetik a kezelést és –ha a pénz elfogy,- akkor ennek a kezelésnek is vége…)


„Export” (biztonsági) csomagolás

Természetesen az egészséges életmódot mindenkinek jó szívvel ajánljuk!

Ehhez tartozik a kellő mennyiségű (!) vitamin és ásványi anyag bevitel is. (Mi a Calivita cég termékét, a „Vital 0-A-B-AB” élelmiszer kiegészítőt szedjük hosszú évek óta jó eredménnyel.) Ez olyan speciális „étrend-kiegészítő”, amelynek a vércsoportokra illő variánsai vannak, az egyes vércsoportoknál gyakrabban előforduló megbetegedések elleni gyógynövény komponenseket is tartalmazza.

Szabad legyen a Hippokratész-i esküből is idézni:
„A legfőbb törvénynek azt tekintem, hogy embertársaimnak, betegeimnek ne ártsak (Nil nocere – Soha ne árts!), de mindent tegyek meg gyógyulásuk érdekében, ami tapasztalatom szerint állapotukon segíthet. Senkinek sem adok majd mérget, még ha kéri is; sőt még csak ilyen tanácsot sem adok neki.”

Végezetül, fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a gyógyításban mindent a helyén kellene kezelni: a sebészetet, a gyógyszerek használatát, a homeopátiát, az alternatív gyógymódokat, a táplálkozástudományt és legfőképpen a lélek problémáit.
(A gyógyítás nem lehet egy automatizált futószalag analógiája.)

Budapest, 2019. február 02.

(A mai napig 1200 személy részesült az új kezelésben. Igen jók a tapasztalatok, semmilyen komplikáció nem fordult elő!
A kezelésekre felhasznált szerek „engedélyezett”, legális szerek és nem tekinthetők kémiai „gyógyszereknek”!)

Dr. Papp Lehel György
Sebész, balesetsebész, ortopéd és plasztikai sebész szakorvos

Megjegyzés:

A gyógyszeriparban használatos árképzés szerint egy ilyen kezelés árának jóval ötszázezer (500.000) forint felett kellene lennie, de a Szent Hippokratész Egyházi Gyógyító Rend támogatásának köszönhetően az ára ennek az összegnek a töredéke!

Ezt a leírést első sorban munkatársainknak ajánlom figyelmébe azért, hogy a páciensek kérdéseire kielégítő válaszokat tudjanak adni. Az anyag hosszú és az átlag érdeklődő hamar ráun és esetenként fontos részek felett siklik át…,
ezért készült egy rövidített verzió isA "HALAL" átadása

Így készítsük el az injekció-keveréket

 1. Egy 5+1 milliliteres fecskendőbe szívjuk fel a piros ponttal ellátott ampulla (módosított Aqua ad inj.) tartalmát. EU-s engedély: 2559.99.99.
  Ez az úgynevezett INFOSOL, amely - információ tartalma miatt - a legfontosabb összetevője a keveréknek.
 2. Ezt követően a két csíkkal ellátott ampulla (módosított B1) teljes tartalmát szívjuk hozzá. EU-s engedély: 6043558.00.00.
 3. Ezután a barnás színű ampulla (B6) egészítsük ki a keveréket a kívánt mennyiségre (minimum 1 ml felszívásával) EU-s engedély: 6727966.00.00.
  Az így elkészült keveréket vénásan - esetleg az izomba - adjuk be.

„Export” esetén alkalmazott „térítés”. (Exportálja a PREVENT2018 doo szerbiai cég).

250 CHF „ömlesztve”

350 CHF „Egy személyre kiszerelve”

450 CHF „Dísz-csomagolásban”


(Drahos István grafikája – egykori kórházamból, tanítómesteremtől…)