Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

A CITONORM+ kezelés leírása

1, Előzmények:

Hosszú évek során át foglalkoztam a „Horváth-féle koleszterin antigenizáció”-val csakúgy, mint a Bertók professzor által kifejlesztett Tolerin hatásával.
Súlyos esetekben a két kezelés –általam bevezetett- kombinációja adott hihetetlenül jó eredményeket.

Sebész szakorvosként gyakran találkoztam az érszűkület miatt szükségessé váló alsóvégtag amputációkkal, melyek fájdalmas élményt jelentenek az orvos számára is. Amikor egy élő ember lábának levágására kényszerülünk és a viasszerű, nem vérző szövetek átvágása, sokszor a csont átfűrészelése után ott marad az orvos kezében az élettelen láb, az egy szörnyű érzés.

Annál inkább óriási eredménynek tartottam, amikor - nem egyszer már néhány elhalt lábujj eltávolítását követően - sikerült ezzel a kombinált kezeléssel megmenteni a páciens lábát szinte hihetetlen módon.

2017 decemberének közepén kiderült, hogy Horváth professzor antigénjéhez a továbbiakban nem lehet hozzájutni. Súlyos lelkiismereti problémát jelentett számomra, hogy a rászorulóktól ezt a lehetőséget megvonták!
Ennek okát senki sem tudta (Horváth professzor családján kívül), de nagyon kevés valószínűségét láttam annak, hogy a „koleszterin antigenizációs kezelések” valamikor a jövőben folytatódhatnak.

Ezért alternatív megoldást kerestem (lehetőleg olyat, amibe a - bennünket alaptalanul üldöző - hatóságok nem tudnak belekötni).
Meglehetősen nehéz feladat volt, hiszen néhány héttel azelőtt, a már a közel kétszáz éve használatos homeopátiás szereket is megpróbálták a hatóságok visszaszorítani. (Azért, mert eltántorítja a betegeket a bizonyítékalapú orvoslás igénybe vételétől, magyarán attól, hogy gyógyszereket szedjenek.)

2, A „citonorm plusz” kezelés elvi alapjai:

2/a, A homeopátiás szerek fontossága

A homeopátiás szerek alkalmazói szerint a potenciálás (a hatásfokozás) szakaszos hígítással és az egyes hígítások közötti dinamizálással (pl. dörzsölés, rázás, áramoltatás) történik. Állításuk szerint ezzel megszüntethetők a szer toxikus (mérgező) hatásai, míg a vivőanyag (többnyire víz, alkohol vagy cukor) átveszi a szer bizonyos tulajdonságait.
A végtermék gyakran annyira híg, hogy vegyileg megkülönböztethetetlen a tiszta vivőanyagtól.
Kétségtelen, hogy a homeopátia alkalmazói (hívei?) sohasem állították, hogy a homeopátiás hatásmechanizmus során, molekuláris szinten történne az ún. „homeopátiás hatás” zöme, ill. lényege…

A homeopátiás szer feladata az öngyógyító folyamatok beindítása, segítése. A homeopátia holisztikus gyógymód, szándéka szerint nem csak a betegséget, hanem az egész embert gyógyítja. Főbb ágai a klasszikus, a klinikai és a komplex homeopátia. A homeopaták egy része hagyományos orvosi képzettséggel is rendelkezik (egyes országokban, így például Magyarországon, ez törvényileg is kötelező).
Egyes szakterületeken homeopátiában nem képzett orvosok, illetve képzett egészségügyi dolgozók is használnak homeopátiás készítményeket (pl. szülészet, sportorvoslás). (A homeopátiát Samuel Hahnemann (1755–1843) német orvos, kémikus alkotta meg 1790 és 1843 között. Magyarországon az 1820-as évekre vált ismertté a homeopátia.)

2/b, A szerek rezgés-információinak fontossága

A homeopátiás gyógymód szemlélete szerint az összes életműködést az életerő irányítja, és az ember addig egészséges, amíg az életerő egyensúlyban van. A kóros tünetek a belső zavar jelei, amiket nem szabad allopátiás (a szokásos, gyógyszertárban kapható) gyógyszerekkel elnyomni. Az adott tünettel szemben fel kell erősíteni a szervezetet, amely általában tudja, hogy mi a teendője.
A homeopátiás gyógymód engedi a folyamatot lejátszódni, azt nem akasztja meg.
A homeopátia hatásmechanizmusának kutatása során a vizsgálatok eredményei rezgés jellegű hatásra utalnak.
A homeopátiás szerek hatására az oldatok rezonancia- frekvenciája specifikusan és tartósan megváltozik: a víz, mint folyadékkristály emlékezik.

A homeopátiás szerek saját frekvencia-spektrumai információként tárolódnak a folyadék-kristály szerkezetben, majd a terápia során rezonanciába lépnek a beteg sejtek, szövetek, szervek, illetve az egész szervezet saját frekvenciájával. A homeopátia informatikai úton gyógyít, feltárja a természetben előforduló anyagok rezonanciákban kifejeződő gyógyerejét. Ezért hatékonyak a homeopátiás szerek, miközben kémiai hatóanyag (és így káros mellékhatás!) alig, vagy egyáltalán nincs bennük.

A hatóanyag információja, ami a gyógyító hatásért felelős, egy teljesen transzcendens (és elidegeníthetetlen) tulajdonsága az atomoknak (amiket az időfizikusok nemrég átkereszteltek társulatoknak). Lényegében az információ adott részecskék adott térbeli alakzatban való elhelyezkedését jelenti.
Ez, mint valami lenyomat, rárakódik a hordozóra a hígításkor.
Ott (a hordozó térbeli szerkezetén) rögzül, beleíródik abba, tartósan deformálva annak szubatomi struktúráját, mint ahogy a gyurmába nyomott kulcs formája is megőrződik normál körülmények között. Így lesz pl. a tiszta vízből információsan kezelt víz, azaz akár homeopátiás gyógyszer.

Jól tudjuk, hogy az élő szervezeteket alkotó fehérjék tulajdonságai a térbeli alakjuktól is függenek, nem csupán az alkotó atomok típusától, számától és a köztük lévő kötésektől. Az enzimek csak bizonyos térbeli formációt fölvéve működőképesek az élőlényben.
Az emberi szervezet az idegen anyagokat nem csak az általuk okozott káros kémiai reakciók, hanem térbeli formájuk alapján is azonosítja. A saját sejteknek például van azonosító kulcsuk, amivel jelzik az immunrendszernek, hogy ők ide tartoznak. Ez a kulcs egy speciális formájú molekulacsoport, a kulcs a zárba.
Akinek nincs kulcsa, az ellenség. Mivel a víz viszonylag kisméretű molekula, készíthető belőle olyan klaszter szerkezet (cseppszerűen együtt maradó molekulacsoport), ami az immunrendszer számára rossz (vagy jó) kulcsként fog mutatkozni.
Az "in-formáció" kifejezés szó szerinti jelentése: "alakzat-ban".

2/c, A víz rezgés-információinak fontossága és megjelenítése

Masaru Emoto, egy japán tudós kimutatta, hogy a víz sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényeinek. Más anyagokkal ellentétben nem úgy viselkedik, ahogyan viselkednie kellene, például -75 fok helyett (ahol molekulasúlya miatt kellene) csak +100 fokon forr fel, és 0 fokon fagy meg, holott a periódusos rendszer szerint -120 foknál kellene fagynia.
A víz fagyáskor kitágul, és könnyebb lesz, ahelyett, hogy szabályosan összehúzódna, és nehezebbé válna.

Mindezeket a szabálytalanságokat a tudomány máig nem tudta megmagyarázni. Ugyanakkor éppen ezeknek a szabálytalanságoknak köszönhető, hogy élet létezik a földön. Mert ha a víz úgy viselkedne, ahogyan tisztán logikai szempontból viselkednie kellene, akkor földünk lakatlan, puszta sivatag volna, mindenféle szerves élet nélkül. A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, amelyekkel érintkezésbe kerül.

Nincs a világon két teljesen egyforma hópehely, mindegyik egyedi, egyéni, de mindenképpen szabályos hatszög alakú kristály.
Úgy néz ki, mintha valamennyi vízcsepp önálló individuum volna, egyfajta személyiség megváltozhatatlan karakterrel. Még ha egy hópelyhet fel is olvasztunk, majd újra megfagyasztunk, hajszálpontosan ugyanazt a mintát képzi, mint korábban.

Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Emoto azonban új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét. Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Eljárásának a segítségével az anyagi, és nem anyagi jelenségek - gondolatok, szavak, zene, globális események - vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető.

Dr. Masauru Emoto az alternatív gyógytudományok japán doktora "láthatóvá tette a láthatatlant" - olyan elgondolkodtató tanulmányt mutatott be, aminek során lefotózta a vízkristályokat különböző körülmények között…
Láttatta a különböző információk hatására kialakult változásokat. (Magyarul „A víz gyógyító ereje” című könyvben olvashatunk róla.)

3, A „citonorm plusz” kezelés lényege:

Mint korábban arra rámutattunk: A (homeopátiás) szer feladata az öngyógyító folyamatok beindítása, segítése.
A Horváth-féle koleszterin antigenizáció és a Bertók-féle Tolerin egyaránt a szervezet egészére hat. (Feltételezzük, hogy a jövőben az orvostudomány abba az irányba mozdul el, hogy ne szerveket és tüneteket „gyógyítson”, hanem a szervezet egészét „hangolja át” és a helytelen működést normalizálja a szervezet maga.)
Ennek érdekében fejlesztettük ki és állítottuk össze a Citonorm plusz kezelést, amely a Horváth-féle koleszterin antigenizáció és a Bertók-féle Tolerin kedvező hatásait foglalja magában olyan elismert vitaminokkal kombinálva, melyek megkönnyítik a szervezet helyreállító, öngyógyító tevékenységét.

A felhasznált, információt tartalmazó összetevőket német gyógyszergyárak állítják elő számunkra. (… és így minden „engedélyezett” és szabályos).

Mellékhatása, az egészségre káros behatása nem lehet a kezelésnek!

Egészségükre!

Dr. Papp Lehel György
Sebész, balesetsebész, ortopéd és plasztikai sebész szakorvos

Fontosnak tartjuk mindvégig hangsúlyozni, hogy a kezeléssel a rászorulók „kapnak még egy esélyt”.
A kúra akkor lesz igazán hatásos és jó eredménye akkor marad meg hosszú évekig, ha az életmódjukat is megpróbálják egészségesebbé tenni (pl. az eddigi napi három doboz cigarettáról egy dobozra térnek át…)

További információk:

4, Honnan ered a „citonorm plusz” kezelés elnevezése:

A „cito” sok orvosi kifejezésben van jelen és szóösszetételek előtagjaként az utótagnak a sejtekkel való kapcsolatát jelöli; sejt- (pl.: citológia, citoplazma stb.). A „norm” pedig a normális szót idézi. Az összetétel arra utal, hogy a normális sejtműködést kívánjuk helyreállítani.
A „+, illetve plusz” kiegészítés jelentése „és ennél is sokkal több”.

5, A Horváth-féle koleszterin antigenizáció és a Bertók féle Tolerin hatásai:

6, A citonorm plusz kezelés vitaminszerű anyagokat is tartalmaz,

melyek a szív és érrendszeri, csakúgy, mint a gyomor és bélrendszeri tüneteket megszüntetik, valamint az idegrendszeri állapoton is sokat javítanak.
A szervezet összes molekulájának, sejtjének létrehozását segítik ezek a vitaminok, melyeket vitamin-ásványianyag komplex szedése hasznosan egészít ki, mert élelmiszereink –sajnálatos módon- nem tartalmaznak annyi ásványi anyagot, mint korábban...

7, Citonorm+ beadási protokollja (szabályai):

Egy „Citonorm plusz” kúra 5 intravénás injekcióból áll – az első két hétben elosztva 3 injekciót kap a páciens. Ezt követően egy hónappal, majd azután egy hónappal még egy-egy emlékeztető oltás esedékes.
A továbbiakban két évenként (de az életmód függvényében akár sűrűbben is) egy emlékeztető injekció beadása ajánlatos az elért kedvező eredmény fenntartása érdekében.

Opcionálisan (Nem kötelezően):
Az első injekciót megelőzően, majd a negyedik és ötödik injekció előtt laboratóriumi vizsgálat végezhető, de ez nem feltétlen követelménye a kúra elvégzésének: [vércukor, májkör, nekroenzimek, vesefunkció (carb.N., creat. húgysav) valamint Na, K, Cl, Mg, Fe, teljes vaskötő (TVK, LVK)].
Azonban a célunk nem a laboratóriumi értékek beállítása!!
Mi arra törekszünk, hogy a tünetek elmúljanak, és az egészség álljon helyre!

A „Citonorm Plusz” kezelés gyorsított végrehajtására is van mód, 2 vagy 3 hét alatt is beadható az 5 injekció. (Mi azonban a 2 hónapos kúrát előnyben részesítjük, mert annak jótékony hatása kifejezettebb és hosszabb időtartamú.)

Ha valakinek nagyon rossz a vénája, izomba is adható...

A kezelés előtti napon és a kezelés napján bőséges folyadékbevitel ajánlott!

8. A Citonorm+ kezelés kockázata és ellenjavallatai:

Véleményünk szerint a kezelésnek nincs és nem is lehet kockázata. (Kizárólag gyógyszerészetileg elfogadott, kontrollált és „engedélyezett” körülmények között gyártott anyagokat tartalmaz.)
A „Citonorm plusz” kezeléskor nincs szükség vérvételre (a Horváth-féle kezeléssel ellentétben).

Ellenjavallata nincs, gyermekkortól az aggkorig adható.

Igény szerint gyakrabban (pl. évente) is megismételhető akár egy teljes kúra is.

9. Citonorm+ kezelés várható eredményei:

Tekintettel arra, hogy nem egy szervre irányul a kezelés, nem csak egy betegség esetén okoz javulást – nagyon változó időtartam és javulási sebesség várható.
(Megjegyzendő, hogy a kezelés az „öngyógyítás mechanizmusát indítja be a szervezetben”, tehát a kúrát követően akár egy évig is várható további javulás.)

Normalizálja a sejtek működését. (A „túlműködést” csökkenti, az „alulműködést” javítja…)

Jellemző tapasztalat, hogy az alváshiánnyal rendelkező emberek arról számolnak be, hogy jól és hosszabb ideig alszanak. Ezzel szemben mások jól alszanak és korábban kelnek. Mindkét csoport megemlíti, hogy kipihenten ébrednek!

10. Megjegyzések és várható fejlemények a jövőben:

A kezelést megelőzően bőséges folyadékbevitel ajánlott!, de étrendi megkötések nincsenek.

Az injekciók beadását követően nincs rosszullét, látászavar, fejfájás, szédülés – a napi tevékenységben nincs változás (úgy szervezheti a napját, mintha nem is jött volna a kezelésre.)

A Citonorm+ kezelés sok év tapasztalatán alapul, de valójában egy új metódus. Ennek megfelelően nincs kizárva, hogy némileg változik a jövőben - a további tapasztalatok alapján, igyekszünk további fejlesztésekkel, változtatásokkal még hatásosabbá tenni a folyamatot.

Jelenleg csak a budapesti rendelőnkben tudjuk elvégezni a kezelést a komponensek szállítás közben bekövetkező károsodásának lehetősége miatt.

Mindazonáltal törekszünk arra, hogy az egész országban, minden településen elérhető legyen a kezelés. A nagy érdeklődésre való tekintettel szeretnénk mihamarabb az egész világ számára is hozzáférhetővé tenni. (Jelenleg rendelőnket a világ minden tájáról felkeresik a rászorulók. Csak néhány példát említve: nagyon sokan Kínából, Szlovákiából, Erdélyből, Ausztriából, Németországból, az USA-ból, Ausztráliából, Dél-Amerikából stb. jöttek kezelésre.) Erre, valamint a széleskörű ismertetésre azonban még egy-két évet várni kell...

A kezelésekre felhasznált szerek „engedélyezett”, legális szerek. A Szent Hippokratész Egyházi Gyógyító Rend pénzbeli és erkölcsi támogatásának köszönhető, hogy a kezelés a rászorulóknak a rendelkezésére áll. (Megköszönjük, ha adományaikkal támogatják!)

Természetesen az egészséges életmódot mindenkinek jó szívvel ajánljuk!

Ehhez tartozik a kellő mennyiségű (!) vitamin és ásványi anyag bevitel is. (Mi a Calivita cég termékét, a „Vital 0-A-B-AB” élelmiszer kiegészítőt szedjük hosszú évek óta jó eredménnyel.) Ez olyan speciális „étrendkiegészítő”, amelynek a vércsoportokra illő variánsai vannak, az egyes vércsoportoknál gyakrabban előforduló megbetegedések elleni gyógynövény komponenseket is tartalmazza.

Szabad legyen a Hippokratész-i esküből is idézni:
„A legfőbb törvénynek azt tekintem, hogy embertársaimnak, betegeimnek ne ártsak (Nil nocere – Soha ne árts!), de mindent tegyek meg gyógyulásuk érdekében, ami tapasztalatom szerint állapotukon segíthet. Senkinek sem adok majd mérget, még ha kéri is; sőt még csak ilyen tanácsot sem adok neki.”

Végezetül, fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a gyógyításban mindent a helyén kellene kezelni: a sebészetet, a gyógyszerek használatát, a homeopátiát, az alternatív gyógymódokat, a táplálkozástudományt és legfőképpen a lélek problémáit.
(A gyógyítás nem lehet egy automatizált futószalag analógiája.)

Budapest, 2018. április 18.
(A mai napig 76 személy részesült az új kezelésben. Igen jók a tapasztalatok, semmilyen komplikáció nem fordult elő!)