Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

Az alapítványról

Az alapítvány célja, fő tevékenysége

Az egészség megőrzését és a hosszú életet lehetővé tevő olyan „kezelések” segítése, mely első sorban a szervezet öngyógyító folyamatát segíti elő.

„Ennek érdekében kutatásokat finanszíroz, a kutatások gyakorlatba történő segítését végzi, az elért eredmények tudományos vizsgálatát segíti és a tapasztalatokat, elért eredményeket a Társadalom számára hozzáférhetővé teszi.”

Egy évtizedes tapasztalataink alapján arról számolhatunk be, hogy számos „gyógyíthatatlan betegség” gyógyult meg kezelésünk hatására. Műtétek váltak elkerülhetővé! Hihetetlen kedvező változásokról számoltak be pácienseink.

Az egész világon, Kínától Ausztráliáig, Oroszországtól Kanadáig, Svédországtól az Amerikai Egyesült Államokig, Olaszországtól Dél-Amerikáig, Indiától Malajziáig mindenhonnan nagy érdeklődés nyilvánul meg a kezelés iránt! Jönnek a rászorulók és jönnek az örömteli visszajelzések a hihetetlen gyógyulásokról. (Talán 20%-a a pácienseinknek nem gyógyult meg, de kára senkinek sem származott a kezelésből. Káros mellékhatása nincs!)

Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691