Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

Az alapítványról

Támogatási lehetőségek

Természetesen a rászorulók minél szélesebb körét meg szeretnénk gyógyítani!

Igyekezetünk, hogy „tudjunk számlát adni”, meghozta eredményét. Sikerült létrehoznunk egy alapítványt - közmegbecsülésnek örvendő kuratóriumi tagokkal. Az Alapítványnak már van bankszámlája is és az első, másfél milliós támogatás is befizetésre került.

Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

Munkatársaink tudományos lelkesedésből, a gyógyítás iránti elkötelezettség alapján, ingyen végzik munkájukat. Ennek ellenére sok kiadással jár a rendelés fenntartása. Továbbá, szeretnénk Horváth professzor és Bertók professzor urak munkásságát és más magyar egészségügyi kezdeményezéseket is támogatni. Szeretnénk lehetőségeinket tovább bővíteni mind diagnosztikai, mind kezelési oldalról, ehhez is komoly anyagi háttérre van szükség...

Szeretnénk, ha a magyar felfedezés Magyarországon maradna és nem elsősorban más országok és azok polgárai élveznék anyagi és egészségügyi előnyeit! Ezért kérjük az Ön támogatását is!

Az alapítvány támogatásának lehetősége:

A fenti számlaszámra befizetett pénzösszeg által lehetőséget biztosíthat a rászorulók ingyenes kezelésére:
(Magyaroknak és minimum összeg, javasolt befizetés/átutalás előtt telefonon egyeztetni - 30/274 53 50)

antigén külföldre:
500€
antigén magyarnak:
60.000 Ft
antigenizációs kúra külföldinek:
1500€
antigenizációs kúra magyarnak:
145.000 Ft
Tolerin külföldre:
70€

Befizetési csekk átvehető a rendelőben, de természetesen banki átutalással is lehet anyagi támogatást nyújtani az Alapítványon keresztül.