Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

Nefelejts

  • B2 és B3 vitamin: hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez
  • B2 vitamin: hozzájárul a normál látás fenntartásához
  • B3 vitamin: hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához

Az emberek egyre nagyobb hányada küzd olyan népbetegségekkel, melyek valamelyike szinte minden családban érint valakit.

Nagy kihívást jelent a 70 éven felüliek életminőségének fenntartása is.
A genomika (genetikai kutatások) korában érdemes a figyelmünket a megelőzésre fordítani testünk és lelkünk tudás-alapú karbantartásával!

Gyógyszerek helyett biztonságos, tudományosan tesztelt, nem toxikus növényi hatóanyagokkal támogathatjuk szervezetünk egészséges működését. Ezt a célt kiválóan szolgálja a Nefelejts® B2B Kft. étrend-kiegészítő kapszulája, biztonságosan fogyasztható fűszerek és gyógynövények speciális keverékével.

A termék megalkotása során a fejlesztők a legfejlettebb bioinformatikai módszerekkel, olyan nemzetközileg elismert kutatók kísérleti és klinikai eredményeit gyűjtötték és vetették össze, akik az emberek mindennapi életminőségének jobbítására és a krónikus betegségek megelőzésére fektetik a hangsúlyt.

A számításos-kémiával feltérképezett hatásmechanizmusnak megfelelő növényi hatóanyagokat gondos molekuláris biológiai kutatómunkával választották ki, melyeket természetes formájukban tartalmaz ez az étrend-kiegészítő.

A növényi összetevőkben lévő kiváló bioaktív hatóanyagok a célfehérjékre irányítottan az emberi szervezetben szelektív és általános egészségvédő feladatot is teljesítenek.

Összetevők:

kurkuma, fűszerpaprika, görögszéna, gyömbér, cékla, fokhagyma, rozmaring, sárgarépa, szurokfű, citromfű, fekete bors, kakukkfű, zsálya, Niacin, Riboflavin, zselatin (kapszulahéj)

Felhasználási javaslat:

Napi 2x1 kapszula étkezés közben bő folyadékbevitellel. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tároljuk. Fogyasztást követően a doboz lezárása ajánlott, felbontás után 2 hónapon belül felhasználása javasolt.
Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.