Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

NADH

Ha rendelkezésre állna egy olyan - természetes - anyag, ami minden egyes sejben előfordul, benné-e, hogy fokozza energiaszintjét? Ha bevehetne egy olyan természetes anyagot, ami erősíti az immunrendszert és megvédi testének sejtjeit a károsodásoktól, megtenné-e? Ha kapna egy olyan természetes anyagot, ami erősítené felfogóképességét és javítaná emélékezőképességét, bevenné-e? A legtobb ember ezekre a kérdésekre azt válaszolna, hogy: "Természetesen"

Örömmel számolhatok be arról, hogy létezik egy olyan természetes, biológiai anyag, ami mindezen fenti előnyöket kínálja. Ennek a neve: NADH.

Az NADH-t 1905-ben fedezték fel, akkor jöttek rá arra, hogy alapvető közreható tényező vagy közreműködő partner a szervezetben lévő valamennyi enzim működése során, ezért is kapta a „koenzim-1” köznapi nevet.

Felfedezése óta több mint ezer különböző fiziológiai szerepére jöttek rá a kutatók, melyeket a biokémiai szakkönyvek részletesen tárgyalnak. (Sajnos azonban az NADH nagyon instabilnak bizonyult – még nagyon kis behatás alapján is reagált hőre, fényre vagy nedvességre –, ezért nem lehetett gyógyászati felhasználását megkezdeni. Ez az oka annak, hogy a korábbi években az NADH-ról nem szól sok közlemény.)

Az NADH-t több mint 90 évvel ezelőtt fedezték fel és azonosították, és napjainkban a biokémiai tankönyvek mindegyike tág teret szentel neki. Osztrák professzor barátunk, George D. Birkmayer (MD, PhD) édesapja kutatta, ő pedig megvalósította a tabletta formában való használatát.

Az NADH hatása számos okra vezethető vissza.

Először is, ez az anyag jelenti a sejtek energiatermelésének hajtóerejét.
Másodsorban – nagyon fontos, ha nem a legfontosabb antioxidáns, ami megvédi testünket a szabad gyököktől és az öregedési folyamat pusztításától.
Ezenkívül erősíti az immunrendszert és megvédi a sejteket a toxinok és a környezetet szennyező anyagok okozta károsodásoktól.
Még az agyfunkciókat és a felfogóképességet is fokozza.
Mindezen túlmenően az NADH védi a májat az alkohol kiváltotta károsodások ellen, és meggátolja a tesztoszteron bioszintézisének alkohol-okozta inhibícióját, normalizálja a koleszterin-szintet és a vérnyomást, gátolja a szabad gyökök képződését a szervezetünkben, és védelmet nyújt bizonyos toxinok ellen, mint például az AZT nevű AIDS-gyógyszer és más karcinogén anyagok ellen, ráadásul mindezt úgy, hogy nem rontja le a gyógyszer pozitív hatását.

Szóval, kiváló egy anyagról van szó!