Számlaszáma: (OTP) 11703006-25955691

...Sajnos a termőföld „kilúgozottsága” miatt a gyümölcsök és zöldségek ma már nem tartalmaznak elégséges vitamint és nyomelemet. Ezeket ajánlatos élelmiszerkiegészítő tablettával pótolni, de sajnos a kereskedelemben találhatók jó része nem teljes értékű. Mi első sorban a CALIVITA készítményeket ajánljuk (Pl. a vércsoportfüggő VITAL multivitamin és ásványi-anyag készítményeket.) Például:

A Vital termékcsalád hatékony, testreszabott - egyedi módon a vércsoportokat is figyelembe vevő - multivitamin készítményekből áll. Összetételüket a legújabb tudományos eredmények felhasználásával, valamint az egyes vércsoportok alkati sajátosságainak, vitamin és ásványianyag-szükségletének figyelembevételével alakították ki. Egészséget támogató gyógynövényeket is tartalmaznak.

C 1000 Plus

A C1000 Plus mega dózisú elnyújtott felszívódású C-vitaminnal és annak hatását fokozó biotermesztésből származó csipkebogyóval támogatja immunrendszerünk védekezését minden olyan kritikus időszakban, amikor szervezetünknek erre a legnagyobb szüksége van. Ezenfelül hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, és segíti a vérerek, csontok, porcok, a fog-, fogíny, és a bőr egészségének a megőrzését.

Chelated Zinc

A cink az egyik legfontosabb nyomelem, számos enzim működésében vesz részt. Minden sejtünk tartalmazza, de testünkben nincs nagy cinkraktár, melyet hiány esetén mobilizálni lehetne. Ezért szükséges a folyamatos cinkbevitel, melyet bizonyos esetekben, például szennyezett levegőjű területen élőknek, vagy ha a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás nem megoldott, érdemes korszerű készítménnyel pótolni.

Pro Selenium

A szelén köztudottan erőteljes antioxidáns hatású nyomelem, mely támogatja a szervezetet a szabad gyökök elleni védekezésben. Azt viszont már talán kevesebben tudják, hogy mindezen hatások mellett fontos szerepet játszik az immunrendszer egészséges mûködésében, illetve a jódtartalmú pajzsmirigyhormonok normál termelődésében is.

Nopalin

A nopal az opuntia kaktuszcsaládba tartozó növény, mely nagyon gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, valamint rosttartalmánál fogva is támogatja szerezetünk egészséges működését. Ideális kiegészítője lehet méregtelenítő kúráknak, illetve testtömegcsökkentő étrendeknek is.

A Calivita termékek az Egyesült Államokban készülnek az élelmezésügyi és gyógyszerhatóság, az FDA felügyelete mellett, a legkorszerűbb technológiá-val, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával.

Nem tartalmaznak cukrot, sót, tartósítószert, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat.

A CaliVita® International 100 százalékos garanciát vállal termékei minőségéért.